FC BARCELONA Confederació Mundial de Penyes

FASES

X3 GIRONA PÀDEL & FITNESS

DIRECCIÓ:

Ctra. Cartellà s/n, Pol. Ind. Jueria (17150) Domeny, Girona

 

  •  
  •  
  •  

15 i 16 de juny 2019

PROVA FINALITZADA

ORDRE DE JOC MASCULÍ:

  

ORDRE DE JOC FEMENÍ:

  

ORDRE DE JOC PARES, MARES, FILLS I FILLES:

LLIGUETA MASCULÍ:

  

LLIGUETA FEMENÍ:

  

LLIGUETA PARES, MARES, FILLS I FILLES:

QUADRE FINAL MASCULÍ:

  

QUADRE FINAL FEMENÍ:

     

QUADRE FINAL PARES, MARES, FILLS I FILLES:

 

El X3 Club Pàdel & Fitness neix l’any 2011 com a club de pàdel però ja sorgeix amb la intenció de créixer i ser molt més que això. Per aquest motiu considerem que és un club innovador que permet la pràctica tant de pàdel com de fitness, fent possible pertànyer a un ens social, que apropa al soci a la pràctica d’un estil de vida saludable i facilita les relacions socials.
Pel que fa al pàdel oferim formació tant a menors com adults, combinant escola, entrenaments personalitzats, tornejos i competicions, entre altres serveis. 

A més, comptem amb diferents pistes indoor i outdoor per fer-ne de l’esport una experiència única i personalitzada a cada gust.

Per la part del fitness hem ampliat els nostres serveis; comptem amb una sala de fitness amb màquines d’última generació i models únics a la província de Girona. I no només això, amb les nostres activitats dirigides oferim un gran ventall de possibilitats per posar-se en forma de la manera més divertida.

I com que volem ser molt més, hem incorporat els serveis de quiromassatge, tractaments beauty, entrenaments personals, nutrició, preparació pre i post part… multitud de possibilitats per a tota persona que ens visita!

Seguirem treballant perquè el tracte personalitzat i acollidor que ens caracteritza segueixi sent el nostre punt fort! La nostra visió és oferir serveis innovadors i de qualitat. El X3 és un projecte pioner que creix i es consolida.