FC BARCELONA Confederació Mundial de Penyes

FASES

PADELARIUM PÀDEL & FRIENDS

DIRECCIÓ:

C/ de Miquel Servet, 14 (08850) Castelldefels, Barcelona

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Del 12 al 14 d'abril 2019

PROVA FINALITZADA

LLIGUETA:

     

QUADRE FINAL:

     

El 2013 neix Padelarium, un club de pàdel indoor en el qual tots els padelers poden gaudir de la nostra filosofia més característica, el "Padel & Friends". Una filosofia que s'ha convertit en un estil de vida per a molts usuaris i, com no, per a tot el nostre equip!

No us podem revelar la nostra recepta secreta, però perquè us feu una idea és una manera de ser, un estil de vida i una forma de conèixer tot el que el pàdel pot arribar a ser (és difícil de definir ja que cal sentir-per entendre-ho).

Un veritable Pàdel & Friends sap competir compartint, sap el valor de l'amistat i companyonia dins de la pista i sap que sempre que vingui va trobar algú amb qui a més de jugar, podrà desconnectar, riure i passar una estona divertida fora de la rutina.

I com aconseguim tot això?

Oferint 10 pistes indoor (8 blaus i 2 rosetes) amb aparcament privat de més de 100 places per a tots els clients i una infinitat de serveis més.

A més, ho posem fàcil, estem a 20 min de BCN i 'amb accés directe des de la C-32!

Sabem que per complir amb el que s'ha dit l'única cosa que hem d'aconseguir és que vingueu a jugar i demostrar-. I això, ho tenim fàcil. Som experts en no deixar ningú sense jugar. Ens avalen més de 450.000 hores de partits organitzats per nosaltres (gairebé 100.000 per any).